Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (3.10 secunde)
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
De aceea nu exista la noi nici un ocol silvic privat. De fapt, exista unul in Gorj, la care sunt afiliati si proprietari de paduri de-ai nostri. Pentru a creste suprafata padurilor, trebuie sa profitam la maximum de actualul program guvernamental de impaduriri.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau. ... La 20 de ani de la instaurarea democratiei in Romania, agricultura doljeana aproape ca bate pasul pe loc.
Centrala Electro-Termica Craiova II nu va fi transferata primariei, sustine directorul complexului energetic, Constantin Balasoiu, desi in urma cu doua zile Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, a afirmat intr-o conferinta de presa ca opt centrale electro-termice, printre care si cea de la Isalnita, vor trece sub tutela primariilor locale.
S-a ajuns astfel la situatia in care multe primarii au primit mai multi bani pe invatamant decat au cerut.
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Chiar daca diferenta s-a redus la jumatate, Olguta a primit aproximativ 6.000 de voturi in plus fata de Solomon, cam cat un cvartal de sapte blocuri turn cu alegatori. ... Ceea ce la inceput parea greu de crezut, a devenit acum realitate.
Unii edili au fost alesi parlamentari la scrutinul din decembrie 2016, altii au fost condamnati pentru diferite infractiuni si, astfel, nu-si mai pot exercita mandatul.Campania electorala a inceput pe 27 mai, cu 15 zile inainte de data alegerilor, si se incheie pe 10 iunie, la ora 07.00.
Vom incepe cu Cehia, avand in vedere ca o companie cu capital de stat din aceasta tara pare a fi cea mai interesata de achizitionarea pachetului majoritar de actiuni la complexurile energetice Turceni si Rovinari, dupa ce controleaza deja distributia de energie electrica din Oltenia.
Si angajatii Regionalei CFR primesc bani in plus la salariu. Potrivit spuselor lui Gheorghe Fratica, lider sindical CFR, lucratorii de la cai ferate vor primi saptamana viitoare prime in valoare de 3,3 milioane de lei.
La 27 de ani, craioveanul Sabin Culcea are deja patru ani de experienta in afaceri. A inceput imediat dupa terminarea facultatii, facand comert, apoi trecand la instalarea de apometre. ... "Ideea afacerii cu interfoane a aparut in timp ce lucram la o firma care avea acelasi domeniu de activitate.
Dintre acestea, cam 20% sunt tranzactii cu terenuri situate in intravilan, iar 80% in extravilan", a declarat unul dintre agentii imobiliari de la agentia Coloseum. ... Potrivit specialistului de la Coloseum, in timp ce oltenii cumpara suprafete mici de teren, strainii achizitioneaza zeci de hectare.
De la un an la altul, in Dolj apar o serie de noi agentii. ... In acest moment, numarul unitatilor teritoriale ale bancilor porneste de la una-doua si ajunge la cateva zeci.
Reprezentantii Primariei Craiova si ai mai multor localitati limitrofe (Podari, Isalnita, Simnicu de Sus, Ghercesti, Pielesti, Breasta, Malu Mare, Bucovat, Mischii si Carcea) au participat recent la o intalnire cu specialistii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru a identifica o lista de prioritati care s-ar putea transforma in proiecte cu finantare UE.
Cele doua combinate de la Turceni si Rovinari au dezechilibrat stocurile de carbune ale Complexului Energetic (CE) Craiova prin furnizarea cu prioritate de carbune catre acestea de catre Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, in detrimentul CE Craiova.
La eveniment au fost invitati sefii de institutii descentralizate din judet, precum si reprezentanti ai principalelor societati cu impact asupra mediului.
La eveniment au fost invitati sefii de institutii descentralizate din judet, precum si reprezentanti ai principalelor societati cu impact asupra mediului.
În prezent, statiunile au o situatie incerta si functioneaza la limita subzistentei. Desi functioneaza la limita supravietuirii, statiunile de cercetare agricola limitrofe Craiovei stau pe o avere colosala. ... Urmeaza unitatile de la Isalnita - 304 hectare si Pomicola - 708 hectare.
google-analytics.com